Welkom Mark!

Aankomend half jaar komt Mark afstuderen op onze consultancyafdeling! Benieuwd wie Mark is? Lees dan snel verder!

Welkom Mark!

Ja, je leest het goed! We hebben weer een nieuwe aanwinst in ons team, genaamd Mark. Dat brengt het totaal op drie Marks! Mark De Derde sluit zich aan bij ons consultancyteam voor zijn afstudeerstage. Duik in het interview met Mark voor het hele verhaal!

Hoe ben je bij vPlan terechtgekomen?

"vPlan heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn opleiding Bedrijfskunde af te ronden binnen de afdeling Consultancy. Afgelopen jaar heb ik een stage van een half jaar mogen doen bij Tafelboertje. Naast het meewerken bij dit bedrijf op verschillende functies, heb ik een onderzoek uitgevoerd naar softwareoplossingen om het primaire werkproces te ondersteunen. Uit dit onderzoek kwam vPlan als hoofdoplossing naar voren. Vanuit deze aanbeveling heeft een gesprek met Michel plaatsgevonden. Tijdens dit gesprek gaf Michel aan dat hij geïnteresseerd was in het aanbieden van een afstudeerplek. Na enkele vervolggesprekken heb ik deze kans met beide handen aangegrepen!"

Wat is je ultieme droombaan als je bent afgestudeerd?

"Mijn droombaan heb ik nog niet volledig in beeld. Wel heb ik als droom om samen met mijn vriendin een hotel te  runnen in het zonnige Spanje. Ik heb gemerkt dat ik affiniteit met advisering heb, vandaar dat de afdeling Consultancy mij gaat meenemen in hun werkprocessen. Wellicht dat mijn droombaan zich hier verschuilt."

Je bent onze 3e Mark, hoe kunnen we jou het beste noemen?

"Ik ben erg benieuwd welke naam er voor mij ontstaat. Ik laat mij hier dan ook door verrassen! Wellicht Mark de Derde..." 🤪

Wat zou je ooit nog heel graag willen doen?

"Sinds een jaar of twee ben ik een erg leergierige en fanatieke padelspeler. Vandaar dat een trainingskamp in Spanje mij erg leuk lijkt om te gaan doen. Verder staat een wintersport op bijzondere plekken ook op de lijst, denk hierbij aan Finland of Japan."

Waar word je heel blij van?

"Ik word blij van sporten en activiteiten met familie."

Wat vind je stiekem heel eng?

"Hoogtes, daar heb ik weinig mee... Tenzij het te maken heeft met wintersport."

Wat is je favoriete sport om te kijken?

"Padel!"

Welk boek heb je het laatst gelezen?

"Ik ben op het moment bezig met twee boeken! 'De edele kunst van Not Giving a F*ck' en '12 Rules for Life'." 📚

Wat is je favoriete eten?

"Pasta Carbonara." 🍝

Welk land zou je graag eens willen bezoeken?

"Japan." 🇯🇵

Welk seizoen vind je het leukste?

"Zomer of de winter, mits er ski's nodig zijn!" 🎿