Booming! vPlan AI✨ & meer...

De digitale wereld is in de ban van AI. Dankzij AI wordt het werk van veel mensen een stuk eenvoudiger. Ook in vPlan kun je nu gebruik maken van AI. Hoe? Dat lees je in dit artikel!

Booming! vPlan AI✨ & meer...
vPlan AI

Bij vPlan zijn we voortdurend bezig met het vereenvoudigen en verbeteren van jouw planningservaring. Efficiënter werken staat voorop en dat gaat tegenwoordig hand in hand met AI. Ook bij vPlan! Maak kennis met met de eerste gave AI-functionaliteit: AI-gegenereerde formules. Dit is nog maar het begin, we zullen binnenkort meer gave AI functionaliteiten toevoegen.

Laat vPlan AI de gewenste formule opstellen

Formules in vPlan, maak jij er al gebruik van? In vPlan kun je slimme formules gebruiken om eenvoudig en snel berekeningen te maken tussen velden. Op deze manier krijg je direct inzicht in de voortgang van je processen en projecten.

In plaats van te worstelen met ingewikkelde berekeningen, geef je simpelweg aan wat je nodig hebt en hoe je het wilt hebben. Onze krachtige AI-algoritmen analyseren je input en creëren moeiteloos de juiste formule voor je planning.

Voorbeeld: Je wilt zien wanneer een deadline bijna nadert in een kolom binnen de lijstweergave. Stel met vPlan AI de formule op. Vul in wat je van deze formule verwacht bijvoorbeeld: "Als de deadline binnen 5 dagen is, geef een zwaailicht als emoticon, anders een paars hartje." Kopieer de gegenereerde formule en geef de kolom een naam. Vervolgens wordt de kolom gevuld met emoticons dankzij de formule.

Op deze manier kun je snel en visueel zien wanneer het tijd is om actie te ondernemen.

Let op: om gebruik te maken van vPlan AI dient de administrator deze functie aan te zetten binnen de configuratie.


Optimalisatie capaciteitsberekening

Als een teamlid afwezig is of verlof heeft, wordt deze afwezigheid ook in de individuele capaciteitsberekening meegenomen. Op deze manier krijg je een nog realistischer overzicht van de beschikbare capaciteit en wordt plannen nóg makkelijker. 😎

Verlof in capaciteitsberekening

We blijven onze tool volop ontwikkelen en verrijken met nog meer AI-toepassingen. Ervaar de kracht van vPlan AI en blijf op de hoogte van de laatste updates. ✨