Standaard had iedereen toegang tot alle borden binnen vPlan. Vanaf nu heb je de mogelijkheid om deze toegang te beperken. Bepaal zelf welke gebruikers je toegang op een bord wil geven.

Wanneer je een bord maakt, staat deze standaard op Iedereen. Dit wil zeggen dat alle gebruikers met toegang tot je vPlan omgeving, ook toegang hebben tot dit bord. Je kunt in een bord ook kiezen om de toegang te beperken.

Wanneer je voor Beperkt kiest, krijgen gebruikers met de rol administrator altijd toegang. Met Gebruiker toevoegen kun je zelf bepalen welke gebruikers toegang moet krijgen tot het bord.

Bekijk meer in ons helpcenter

Nieuwe automatisering

We introduceren ook een nieuwe automatisering:

Met deze regel kun je een opdracht automatisch in een proces door laten lopen. Dit allemaal op basis van een status in een vorige fase.

Voorbeeld: Voor een opdracht is de tekening afgerond, waardoor er voor deze opdracht automatisch een nieuw kaartje in de volgende fase productie komt.

Wil jij ook het gemak van plannen met vPlan ervaren? Maak nu nog een omgeving aan en probeer het gratis uit.