Nieuwe functionaliteiten vPlan Go, zelf opdrachten aanmaken & meer..

Na de release van onze volledig nieuwe vPlan Go app is hier een hele toffe upgrade. We hebben een heleboel geweldige functionaliteiten toegevoegd aan de app voor zowel iOS als Android. Benieuwd? Daar komt ie.. πŸ‘‡πŸ»

Nieuwe functionaliteiten vPlan Go, zelf opdrachten aanmaken & meer..
Nieuwe functionaliteiten vPlan Go

Alle nieuwe functionaliteiten in een notendop

Maak jij nog geen gebruik van de vPlan Go app? Met vPlan Go krijg je je werk gedaan en heb je de planning altijd in je broekzak. We nemen je mee in alle nieuwe functionaliteiten.

Supersnel je eigen opdrachten aanmaken

Oh yeah, vanaf nu is het mogelijk om zelf kaartjes aan te maken in de app. Dat betekent dat je op ieder gewenst moment direct een taak of opdracht kan aanmaken met de gewenste informatie. Superhandig als je onderweg bent naar een klant of op locatie extra taken wilt aanmaken. Welke informatie je allemaal kan toevoegen aan een kaartje lees je hieronder.

Geef je opdracht een titel en omschrijving en het kaartje is aangemaakt. Beschrijf wat er gedaan moet worden en voor wie. Werk uitvoeren wordt zo heel gemakkelijk.

Geef je opdracht een start- eind- of vervaldatum. Zo weet je precies wanneer je de opdracht uitgevoerd moet worden en vergeet je geen deadlines.

Voorzie het kaartje van verdere informatie. Wie dient de opdracht uit te voeren? Wat zijn de contactgegevens van de klant? Zijn er nog zaken waar op gelet moet worden?


Zo gebruik je de app nog eenvoudiger

Geef kaartjes een omslagfoto
Vanaf nu kun je bijlagen ook tonen als omslagfoto op kaartjes binnen de app. Zo maak je opdrachten nog visueler.

Verwijder en bewerk reacties
Oeps, net de verkeerde collega getagd of een grote typefout gemaakt? Iedereen heeft er wel eens last van. Vanaf nu is het mogelijk om makkelijk berichten te wijzigen of te verwijderen.

Filter en zoek op taken
Zoals je van ons gewend bent gebruiken we filters voor het ordenen en sorteren van je taken. Filter of zoek bijvoorbeeld op alleen je eigen werk of alle kaartjes binnen een bepaalde status.


Nieuw speciaal voor iPad & tablet

Supersnel switchen van account
Wissel makkelijk en snel tussen gebruikers. Ideaal voor bijvoorbeeld medewerkers die met dezelfde tablet werken. Log eenmaal in en vervolgens kun je altijd met één druk op de knop naar je eigen account gaan.

Splitscreen en bekijk gemakkelijk je taken
In de taken en timers weergave kun je vanaf nu splitscreen gebruiken. Op deze manier kun je nog sneller van opdracht naar opdracht en snel naar je tijdsregistraties.


Meer in productie

Ook voor de mobiele app hebben we een gave roadmap opgesteld. De roadmap wordt opgesteld aan de hand van jullie ideeΓ«n. Heb jij een goed idee? Laat dit dan achter in onze ideeΓ«n box.


Download de app vandaag nog!

vPlan Go zit standaard en kosteloos bij een bedrijfsaccount inbegrepen. Ga naar de Apple App Store en Google Play Store om de nieuwe app te downloaden. Laat ook je teamlid of collega de nieuwe app installeren! Meer informatie? Check onderstaande video.πŸ‘‡