Refyzzius heeft haar orderplanning in orde met vPlan en Snelstart

Bij Refyzzius was het tijd voor vernieuwing. Door middel van een koppeling met SnelStart, heeft Refyzzius de planning geautomatiseerd. Benieuwd waarom Refyzzius voor vPlan heeft gekozen? Lees snel verder.

Refyzzius heeft haar orderplanning in orde met vPlan en Snelstart
  • Gevestigd

    Best
  • Branche

    Productie, Handel
  • ERP

    SnelStart
  • Opgericht in

    2017

Achtergrond

Door de toenemende vraag naar specialisme in herstoffering van behandelbanken is Refyzzius ontstaan. Refyzzius biedt een full-service pakket aan voor het herbekleden van behandelbanken, behandelstoelen, onderzoeks- en massagetafels en/of toebehoren. Voor alle zorgprofessionals van eerstelijns instellingen tot schoonheidspecialisten behouden ze de behandelbank op een duurzame wijze in topconditie.

Situatie voorheen

We spreken met Anuska Lindenhovius, co-owner bij Refyzzius: "Voorheen maakten we gebruik van SnelStart voor het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen en de boekhouding. Voor het maken van offertes, orderbevestigingen en verkoopfacturen maakten wij gebruik van een ander systeem waarin we ook de planning van het ophalen en leveren deden. De werkzaamheden voor de werkplaats en het naaiatelier planden we in met Excel.

Waarom vPlan

We waren op zoek naar één systeem voor de gehele planning, boekhouding, orderverwerking en facturatie. We zijn een klein en relatief jong ambachtsbedrijf. Een complex, extreem uitgebreid of duur pakket is voor ons niet nodig. Onze adviseur raadde ons aan een koppeling te maken met vPlan. We waren snel over de streep getrokken. vPlan is eenvoudig in gebruik en erg makkelijk in te richten en aan te passen. Veel dingen in vPlan werken intuïtief en je kunt zelf bepalen hoeveel informatie je te zien wilt krijgen (of juist niet). Wij willen bezig zijn met het werk voor onze klanten en willen geen tijd verspillen in onnodige zaken. Hiervoor is een goede planning van belang en biedt vPlan de oplossing.

De informatie van iedere order bij de hand

Orders uit SnelStart komen automatisch over in vPlan. Alle noodzakelijke ordergegevens komen direct mee in de planning van vPlan. Het 'vergeten' van een belangrijk detail wordt hiermee voorkomen. Ook hebben we inzichtelijk gekregen wat de capaciteit per medewerker is. Ideaal om te weten wanneer er bijvoorbeeld last minute nog een opdracht ingepland moet worden.

Ervaring

De gesprekken met vPlan waren erg prettig. Er werd uitgebreid de tijd genomen om vPlan te laten zien en uit te leggen. Ook het inrichten van vPlan verliep goed. We werden goed begeleid en voor ons is het nu ook eenvoudig om iets aan te passen binnen de inrichting. We werken allen graag met vPlan. We hebben pc's staan zodat de medewerkers vanuit daar in vPlan kunnen. Onze voorkeur gaat uit naar het werken met de vPlan GO app. Momenteel missen we nog een paar functionaliteiten binnen de app. Zodra deze zijn toegevoegd kan iedereen optimaal gebruik maken van de app. We raden vPlan absoluut aan!


Wil jij ook een overzichtelijke planning? Probeer vPlan gratis!