Nieuw: de tijdlijn in de app 📈

Bekijk de tijdlijnweergave met al je opdrachten en capaciteit nu ook in de app! Visueel en eenvoudig! Lees er alles over in onze blog! 👇🏻

Nieuw: de tijdlijn in de vPlan app

Al lang in gebruik op desktop, maar nu ook te bewonderen in onze app: de tijdlijn! Je kent deze weergave wellicht ook wel als een strokenplanning of Gantt Chart. Het is een veelgebruikte weergave binnen onze planning tool. Honderden klanten plannen hun opdrachten in de tijdlijn. Hiermee krijgen ze overzicht op de lange termijn of bijvoorbeeld inzicht in de capaciteit per medewerker. We vertellen je graag meer...

Bekijk de planning vanuit verschillende dimensies

De tijdlijn kan je vanuit verschillende dimensies bekijken. Je wilt bijvoorbeeld de planning per persoon bekijken in de tijdlijn. Ga naar voorkeuren en bepaal vanuit welke dimensie je de planning wilt bekijken. Kies in dit geval 'resource'. Je ziet nu per resources de planning.  

Eenvoudig in- en uitzoomen

Ook op je telefoon of tablet zoom je eenvoudig in en uit zoals je bent gewend van desktop. Zoom in om de planning op dag- of uurniveau te bekijken en zoom uit om een overzicht te krijgen van het hele jaar.

Hoe doe je dit? Knijp met twee vingers om uit te zoomen en doe de omgekeerde handeling om in te zoomen. Optioneel: ga in de app naar 'voorkeuren' en bepaal op welk niveau je de planning wilt schalen (jaar, kwartaal, maand, week, dag of uur).

Filteren en zoeken

Daarnaast kun je, net zoals in andere weergaven, filteren en zoeken in de tijdlijn. Filter op fasen, statussen, resources en labels om direct inzicht te krijgen in de stand van zaken.


Benieuwd naar meer functies van de app?

In onderstaande video laten we je de verschillende mogelijkheden van de vPlan app zien! Gebruik de functionaliteiten die jij nodig hebt om je werk goed af te ronden.


Wil je de tijdlijnweergave zelf uitproberen? Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de app downloadt uit de App Store of Google Play Store.