Laat gebruikers alleen hun eigen kaartjes zien

Als planner wil je alle kaartjes op je planboard zien, maar is dit ook nodig voor andere medewerkers? Met onze nieuwe functionaliteit kun je binnen het profiel van iedere gebruiker kiezen om alleen toegang te geven voor toegewezen kaartjes. Gebruikers kunnen dan alleen hun eigen kaartjes zien binnen het planbord. Dit kan erg handig zijn wanneer je externe resources of freelancers inhuurt. Je wilt dan natuurlijk liever niet dat externen elkaars planning kunnen zien.

Let op! Gebruiker dient gekoppeld te zijn aan een resource en de rol 'medewerker' te hebben.

Meer weten over deze nieuwe functionaliteit? Lees het hier.


Archiveer borden, gebruikers, resources en activiteiten

Wanneer je een bord niet meer gebruikt of een resource niet meer werkt, kon je ze voorheen verwijderen, maar dit is soms niet gewenst. Met deze release kun je borden, gebruikers, resources en/of activiteiten archiveren. Wanneer je gegevens archiveert uit je inrichting maak je ze onzichtbaar en gooi je ze niet gelijk weg. Je kunt eenvoudig je informatie archiveren en later weer ophalen. Ook kun je gearchiveerde (onzichtbare) informatie tonen binnen je zichtbare gegevens.


Integratie informatie binnen kaartje wordt gekloond bij dupliceren

Wanneer je een integratie hebt gekoppeld met vPlan kun je informatie vanuit de integratie tonen in je kaartje. Voorheen werd de integratie informatie niet getoond bij het dupliceren van een kaartje. Vanaf nu wordt de integratie informatie binnen een kaartje ook gekloond bij het dupliceren. Nu kun je nog gemakkelijker je orders/projecten plannen over verschillende planborden en de integratie informatie altijd inzien.


Heb jij nog mooie ideeën? Maak ze aan in onze ideeën box. Je kunt ook stemmen op ideeën van andere gebruikers.