Nieuw in vPlan Go: agendaweergave 📱

Plan en beheer je afspraken op tijd met onze nieuwe agendaweergave in de app! Zie alle afspraken overzichtelijk gepland op tijdstippen, precies zoals je gewend bent van een agenda. Lees er alles over in onze blog! 👇🏻

Nieuw in vPlan Go: agendaweergave 📱

Enkele weken geleden lanceerden we de functionaliteit plannen op tijd. Hierdoor is het mogelijk om start- en eindtijden toe te voegen aan opdrachten. Met onze nieuwe agendaweergave in de app kun je overzichtelijk alle opdrachten met start- en eindtijd inzien. We vertellen je er alles over in deze blog!

Plan kaartjes in op tijdstippen

Met onze agenda in de app weet je precies hoe laat je ergens moet zijn en waar je nog ruimte hebt op een dag.

Voorvertoning van het kaartje wijzigen binnen de agendaweergave

Zoals je bent gewend kun je in de lijstweergave zelf bepalen welke informatie je toont op de voorvertoning van het kaartje. Dit is de informatie die zichtbaar is op kaartjes in het overzicht van je planning. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de vervaldatum te zien of de geschatte uren. Dat kan nu ook in de agendaweergave. Ga naar je dashboard, kies instellingen en druk vervolgens op 'voorkeuren kaartje' en kies 'agenda'. Hier staan alle velden die je kunt tonen of verbergen.

Bepaal welke informatie je toont binnen je kaartje

Naast de voorvertoning van het kaartje in het overzicht kun je ook zelf bepalen wat je op het kaartje wilt zien als je deze opent. Zo zie je alleen de informatie die je nodig hebt en hoef je minder te scrollen. Ook deze voorkeuren kun je aanpassen binnen je instellingen. Zo krijg je overzicht en inzicht.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen vPlan? Houd onze blog in de gaten of abonneer je op onze socials!


Update de app voor deze nieuwste functionaliteiten, deze staan voor je klaar in zowel de Apple App Store als de Google Play Store.